Wie is Stienen Trading BV

Meteen vanaf de start werkt Stienen Trading B.V. samen met Habeku V.O.F.

Door het regelmatig verkopen, van de in het bedrijf rijdende takelwagens, is de passie ontstaan voor de handel in gebruikte en nieuwe takelwagens. Zowel de inkoop als de verkoop is wereldwijd.

Door de handel in voornamelijk takelwagens is de bekendheid ontstaan van de naam Stienen. Naast de bergingswereld weten inmiddels ook andere bedrijven Stienen te vinden voor een betrouwbare gebruikte of nieuwe bedrijfsauto.

Lees meer over Stienen Trading BV...

Wie is Habeku V.O.F.

Habeku is een zelfstandige Nederlandse onderneming welke zich sinds begin 1999 bezig houdt met het im- en exporteren van afsleepwagens, zware takelwagens en autotransporters uit Duitsland en Oostenrijk. Ons werkgebied omvat België, Luxemburg en Nederland. Wij staan garant voor de producten welke wij verkopen.

Niet zomaar een product op de markt brengen, maar hoogwaardige kwaliteit. De nazorg is meestal belangrijker. 
Wij kunnen dit garanderen door middel van de samenwerking met gespecialiseerde werkplaatsen op het gebied van hydrauliek.

Door de samenwerking met diverse toeleveranciers van bergingsbenodigdheden heeft Habeku een grote bekendheid opgebouwd.
Middels de samenwerking met Stienen Trading BV kunnen wij nu alles leveren op het gebied van auto en truckberging.

Lees meer over Habeku V.O.F...

Wat kunnen wij voor u betekenen

Op de eerste plaats zijn wij een handelsbedrijf in takelwagens en toebehoren. Tevens verkopen wij ook andere vrachtwagens en lichte bedrijfswagens. Wij zullen ons in de toekomst ook gaan richten op andere disciplines zoals verhuur, transport, reparatie & onderhoud.

Mochten wij niet de juiste takelwagen, bergingsvoertuig of andere bedrijfsauto voor u op voorraad hebben…
Dan gaan we graag voor u opzoek!

Wij zijn ook het juiste adres voor verzekeringsmaatschappijen en financiële instellingen om een bergingsvoertuig / takelwagen te taxeren op de juiste waardebepaling.

Neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte takelwagen. Wij geven u een advies wat op de praktijk is gericht. Zoals u weet is goed gereedschap het halve werk.

Waar kunt u ons vinden

Dorser 4 a
5711LE SOMEREN

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT BENT!