Internationaal zaken doen is ons niet vreemd. Als aanvullende dienst kunnen wij u begeleiden bij het exporteren van uw voertuig.

RDW exportkenteken

Wij kunnen verzorgen dat uw voertuig voor export wordt aangemeld. Wanneer uw voertuig gebruik gaat maken van de openbare weg is toestemming voor rijden over de weg van het RDW nodig. Wanneer deze verleend wordt staat dit vermeld op het geprinte Deel II welke wij u overhandigen. Tevens maken wij export kentekenplaten voor u. Bij de aanmelding voor export worden de Nederlandse kentekenplaten namelijk vernietigd. De toestemming voor het rijden over de weg is maximaal 14 dagen geldig. U heeft dus maximaal 14 dagen de tijd om het voertuig al rijdende te transporteren naar het land van bestemming.

Toestemming voor het rijden over de weg kan echter alleen worden verstrekt als het voertuig nog een geldige APK-keuring heeft. Mocht de vervaldatum van de APK eerder aflopen, dan is toestemming voor het rijden over de weg geldig zolang de APK geldig is.

Het exportkenteken bestaat uit een witte kentekenplaat met zwarte cijfers en letters. Dit kentekennummer is gelijk aan het Nederlandse kenteken.

5 daags exportkenteken

Het 5 daags kenteken de goedkoopste oplossing voor export over de openbare weg binnen de Europese Unie.
 

Oostenrijks kenteken

Mocht 5 dagen tekort zijn, dan is het Oostenrijks kenteken het alternatief.
Wij kunnen u dergelijk kenteken verzorgen voor 7 – 14 of 21 dagen.

Groene kaart / verzekering

Uiteraard dient u ook bij het exporteren verzekerd te zijn. Wij leveren u bij een tijdelijk kenteken tevens een tijdelijke verzekering.

Voor de aanvraag van een tijdelijk kenteken / verzekering vragen wij u ons een kopie te overhandigen van uw paspoort. Tevens is uw voornaam, achternaam en huidig adres van essentieel belang voor de aanvraag.

Bel of mail  voor de actuele prijzen.

Telefoon: 0031-(0)681434787

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.