Autoberging

Wij transporteren dagelijks voertuigen voor meerdere grote landelijke alarmcentrales, garagebedrijven, autoschadebedrijven, wagenparkbeheerders, deurwaarders, opsporingsinstanties (na diefstal voertuig) en collega bergingsbedrijven.

Daarnaast staan wij ook 24/7 klaar voor particulieren om uitgevallen voertuigen veilig naar een garage of depot te vervoeren.

Berging van een voertuig kan nodig zijn om diverse redenen zoals motorproblemen, verkeerd getankt, klapband zonder reservewiel, poging tot diefstal, stroomproblemen bij elektrische voertuigen etc.

Staat u, uw medewerker of klant met autopech dan wilt u zo snel mogelijk een veilige oplossing voor de inzittenden en het voertuig. Daarom kunt u bij Stienen Berging rekenen op auto- of motorberging. Tijdens de openingstijden van uw garage kunnen wij de berging direct uitvoeren rechtstreeks naar de garage van uw keuze. Staat u met pech in de avonden of weekenden dan stellen wij het voertuig veilig in ons depot zodat het voertuig op werkdagen naar uw garage gebracht kan worden.

Komt u met pech te staan op één van onze regionale snelwegen A67, A2, A50 of A58 dan wordt u door een IM bevoegde berger naar de eerste veilige plaats gebracht, dit is landelijk zo geregeld. Vanaf het moment dat u op een veilige plaats staat, kunt u een beroep doen op Stienen Berging BV. Wij zorgen ervoor dat zowel u als uw mede inzittenden en voertuig naar de juiste plaats van bestemming worden gebracht.

U kunt ons bereiken op ons alarmnummer: 085-050 9820

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.